vrijdag 28 maart 2014

De chaos onder controle


De chaos onder controle

Uitpuilende kasten en laatjes die overlopen? Controleer de chaos en ontdek de positieve effecten


Slagveld
Je hebt soms van die dagen dat je huis er als een compleet slagveld bij ligt, maar je geen puf hebt voor de grote schoonmaak. De stress van de dag doet je naar de bank en de tv verlangen. Toch kan het grote voordelen opleveren als je nu even door de zure appel heen bijt.
De chaos compleet
Je kent het wel: je komt thuis na een lange werkdag, de keukentafel ligt bezaaid met paperassen, het droogrek staat nog in de kamer en je hele schoenenverzameling heeft zich van de eerste verdieping naar de begane grond verplaatst. Sokken liggen overal, de wasmand puilt uit en overvolle laatjes kunnen niet meer dicht, hoe hard je ook duwt. De rommel irriteert, maar de energie ontbreekt. En daarmee is de vicieuze cirkel rond.


Vicieuze cirkel
Chaos in je omgeving betekent over het algemeen ook chaos in je hoofd. Wil je het bewijs? Dat kan. Maak korte metten met de rommel om je heen en de feiten zijn geleverd. Je voelt je ineens een stuk prettiger nu je het tafelblad weer kunt zien en schoenen overzichtelijk terug in de kast staan. Daarnaast zal je opgeruimde huis je meer energie geven. Maar dat is niet het enige.
Met minder spullen in huis, hoef je minder te onderhouden. Waardoor je tijd en geld overhoudt en wie wil dat nu niet?

Lukt het niet om korte metten te maken? Een personal organizer biedt uitkomst en zet samen met jou de eerste stappen naar een georganiseerd huishouden. www.sandrahoeks.nl